Author Topic: A little server assistance.  (Read 1458 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hellboi

  • Gnoll Fighter
  • **
  • Posts: 54
  • Reputation: +0/-0
A little server assistance.
« on: May 20, 2004 07:58 PM GMT »
Just a simple question.

To run a server, does Tribes have to be in the C:\ Drive?

Here's my mistake. When my computer broke down (my absence) I lost all my crap. Then when I reformatted and got Tribes back, I wanted to reopen my server. Then I realized I mixed up my new main drive with G:\ . So my main drive is G:\ .  Therefore, I set up my Tribes in the G:\ Drive.

Now, my server doesn't work, even with firewall off, as it is supposed to be. Now my question is if I need to have Tribes in the C:\ Drive?

Thanks for all help given.
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by Hellboi »
A boy from Hell. What shallst his name be?

Guess...

WolfTones

  • Centurian Lord
  • ********
  • Posts: 2,501
  • Reputation: +0/-0
    • http://www.imafaggot!.com
(No subject)
« Reply #1 on: May 20, 2004 08:38 PM GMT »
i think you have to change the Dir in the server console, but i sugest you just go and put your primary harddrive back to C: even if you have to format, because your going to come into troubles in the future.
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by WolfTones »
Lookieme!  I am a no-talent ass clown!

Hellboi

  • Gnoll Fighter
  • **
  • Posts: 54
  • Reputation: +0/-0
(No subject)
« Reply #2 on: May 20, 2004 09:30 PM GMT »
I've done the Directory change. Instead of C:\Dynamix\TRIBES it should be G:\. I did that. Right?

Is there anything else I can do?
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by Hellboi »
A boy from Hell. What shallst his name be?

Guess...

WolfTones

  • Centurian Lord
  • ********
  • Posts: 2,501
  • Reputation: +0/-0
    • http://www.imafaggot!.com
(No subject)
« Reply #3 on: May 20, 2004 09:42 PM GMT »
I guess so, Then you got to do it all to your scripts that use the C: as your primary hard drive.
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by WolfTones »
Lookieme!  I am a no-talent ass clown!

Hellboi

  • Gnoll Fighter
  • **
  • Posts: 54
  • Reputation: +0/-0
(No subject)
« Reply #4 on: May 20, 2004 10:12 PM GMT »
Agh...Heh. Thanks for your help.
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by Hellboi »
A boy from Hell. What shallst his name be?

Guess...

UnderGod

  • Centurian Lord
  • ********
  • Posts: 2,691
  • Reputation: +0/-0
(No subject)
« Reply #5 on: May 21, 2004 12:07 AM GMT »
If windows is installed on that hard drive, then you shouldn't have any problms. If it isn't then you aren't going to be able to run the server unless you modified the registry for directories.
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by UnderGod »
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world"

 

With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name: Email:
Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image
Type the letters shown in the picture:
This question is designed to stop automated account registration.  Those accounts are typically used to post messages commonly referred to as _______.  (Same name as a meat product packed into a rectangular can):
A rectangle whose sides are all the same length is known most commonly as which shape?:
What color is the daytime sky?: