Author Topic:  (Read 10733 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Particle

  • Chief Codemonger
  • Administrator
  • Centurian Lord
  • **********
  • Posts: 5,892
  • Reputation: +20/-4
    • Particle's Custom RPG
(No subject)
« Reply #15 on: May 13, 2003 11:08 PM GMT »
Those are old drives.  Everything about 80GB and larger is wonderful.  You should steer clear of IBM's DeskStar drives though.  They've earned the nickname DeathStar
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by Particle »
The last clear was 3,063 days ago as of February 15, 2013.  That is over eight years ago, folks; not that such things are incredible selling points anymore.

Light from our sun has been to all three stars in the Centauri system since, passed Barnard's star years ago, whizzed by Wolf 359 last July, and passed Lalande a month or so ago.  We'll be heading by Sirius this year on April 28.

Jason_Xero

  • Uber Menace
  • *******
  • Posts: 1,349
  • Reputation: +0/-0
(No subject)
« Reply #16 on: May 13, 2003 11:11 PM GMT »
Hmm ok thanks.  I just thought maybe I would go for Maxtor this round with their 80GB HD.  It will probably be a while 'till I get my next HD upgrade.  By then I will probably just move to SATA.  That 120GB WD SATA looks very appealing, and just maybe will earn my bucks.
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by Jason_Xero »
Gotta love SBC with their 6Mbps tier for 45$
(Yes, on their site it only shows 3Mbps, but it is actually 6Mbps, I would know :)).


Vorter_X_

  • Centurian Lord
  • ********
  • Posts: 2,693
  • Reputation: +2/-0
(No subject)
« Reply #17 on: May 17, 2003 02:48 AM GMT »
why not?
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by Vorter_X_ »

DaRkEcHoEs

  • Elvin Legion
  • *****
  • Posts: 491
  • Reputation: +0/-0
    • http://sickmuzik.proboards28.com
(No subject)
« Reply #18 on: May 17, 2003 03:07 AM GMT »
I bought a maxtor 40gig but it broke on me in less than 2 years :-(
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by DaRkEcHoEs »
The Village Idiot

Vorter_X_

  • Centurian Lord
  • ********
  • Posts: 2,693
  • Reputation: +2/-0
(No subject)
« Reply #19 on: May 17, 2003 03:25 AM GMT »
im stuck with a 10gb
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by Vorter_X_ »

Darwin

  • Centurian Lord
  • ********
  • Posts: 6,466
  • Reputation: +0/-0
    • http://www.mierda54.tripod.com
(No subject)
« Reply #20 on: May 17, 2003 07:12 PM GMT »
I never need anything larger than 30-40 gb, since I reformat every 3 months.
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by Darwin »



DaRkEcHoEs

  • Elvin Legion
  • *****
  • Posts: 491
  • Reputation: +0/-0
    • http://sickmuzik.proboards28.com
(No subject)
« Reply #21 on: May 17, 2003 09:49 PM GMT »
Why ya do that for?
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by DaRkEcHoEs »
The Village Idiot

Vorter_X_

  • Centurian Lord
  • ********
  • Posts: 2,693
  • Reputation: +2/-0
(No subject)
« Reply #22 on: May 18, 2003 07:36 PM GMT »
... stupid 10gig
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by Vorter_X_ »

Darwin

  • Centurian Lord
  • ********
  • Posts: 6,466
  • Reputation: +0/-0
    • http://www.mierda54.tripod.com
(No subject)
« Reply #23 on: May 18, 2003 10:06 PM GMT »
Well, uh, let me explain.

If you are using the same computer you have used for more than two years, then normally one should notice that their computer does not run as fast as it did the day they bought it.

Reformatting completely erases the entire hard drive, removing all the useless crap from your computer.  I back up all my important stuff (HL, CS, WMP, divx, aim, etc) to disk, and format.  When done, I have a nice, clean slate to start off with.

Somehow I think 1 out of every 10 songs you warez has some kind of virus or lagger or something.

I know it is time to reformat if I click on start and it takes more than 1/2 a second to bring up the start menu.
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by Darwin »



UnderGod

  • Centurian Lord
  • ********
  • Posts: 2,691
  • Reputation: +0/-0
(No subject)
« Reply #24 on: May 18, 2003 10:11 PM GMT »
I format about once every 6 months.. mainly because I tend to get unogranized..

As for the slowing down part..

I leave my computer on 24/7

If it slows down (which windows is known to do after 72 hours of running) I just restart and super speed ho!
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by UnderGod »
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world"

Vorter_X_

  • Centurian Lord
  • ********
  • Posts: 2,693
  • Reputation: +2/-0
(No subject)
« Reply #25 on: May 18, 2003 11:03 PM GMT »
SUPER SPEED
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by Vorter_X_ »

Jason_Xero

  • Uber Menace
  • *******
  • Posts: 1,349
  • Reputation: +0/-0
(No subject)
« Reply #26 on: May 18, 2003 11:15 PM GMT »
Is that some sort of new drug?  Let me in on this "SUPER SPEED."
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by Jason_Xero »
Gotta love SBC with their 6Mbps tier for 45$
(Yes, on their site it only shows 3Mbps, but it is actually 6Mbps, I would know :)).


Vorter_X_

  • Centurian Lord
  • ********
  • Posts: 2,693
  • Reputation: +2/-0
(No subject)
« Reply #27 on: May 18, 2003 11:18 PM GMT »
6 speed pills ground up in a mountain dew
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by Vorter_X_ »

DaRkEcHoEs

  • Elvin Legion
  • *****
  • Posts: 491
  • Reputation: +0/-0
    • http://sickmuzik.proboards28.com
(No subject)
« Reply #28 on: May 27, 2003 12:36 AM GMT »
flkajfkawhfkwf
« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by DaRkEcHoEs »
The Village Idiot

Fusor

  • Undead Hero
  • ****
  • Posts: 204
  • Reputation: +0/-0
(No subject)
« Reply #29 on: May 27, 2003 02:07 AM GMT »
I have the crappy 20gb drive that came with my laptop... laptop drives are too expensive  :D  :P


« Last Edit: January 1, 1970 12:00 AM GMT by Fusor »